הצגת בלוגים השייכים ל: הרהורים לפני החתונה
אנחנו חושבים על האופציה של לעשות חתונה בטבע, במקום פתוח באיזור הדרום. עכשיו, החתונה תהיה מתישהו בקיץ ובמדינה שלנו חם...מאוד חם.
הקונספט הזה של חתונה לא בגן או אולם אלא ממש במקום פתוח מאוד עושה לנו את זה. עדיין לא דיברנו עם ההורים, אני יודעת שיהיה קשה לשכנע אותם כי הם סוג של Old school, אנשים של פעם אבל בסוף הם ישתכנעו.
בא לנו מקום פתוח עם נוף הררי, מדליק כזה, תאורה טובה כזאת שתיתן לאיזור אווירה מיוחדת.
הפחד הגדול שלי הוא מזג האוויר. אני יודעת שיש חברות שמתמחות בכל מיני פתרונות קירור והצללה אבל אף פעם לא נכחתי באירוע כזה כדי לדעת כמה באמת הדברים האלו עובדים.
לא בא לי שבחתונה שלי אני אגלה שחצי מהאורחים ברחו כדי לשבת באוטו עם המזגן פועל, אני רוצה שיהיה לאנשים נעים, שיהיה פיתרון קירור טוב ויעיל.
במילים אחרות, לא בא לנו לקחת סיכונים מיותרים ולכן אני כותב את הפוסט הזה בבלוג שלנו, כדי שאולי מישהו שמכיר ויודע, יוכל לתת חוות דעת. אני מדבר על כאלו שהיו באירועים בטבע שהיה שם תפעול של חברת פתרונות קירור.
שמעתי מחבר על חברה בשם פג חום ושהם טובים אבל שמעתי ממנו והוא שמע ממישהו.
אם יש פה מישהו שיכול לשפוך קצת יותר אור על הנושא, אנחנו נהיה אסירי תודה.
עד הפעם הבאה,
עמית